Trådløse nettverk

Trådløse nettverk

Trådløse nettverk har hatt en formidabel utvikling innen stabilitet og hastighet. Vi har løsningene som gjør at du ikke engang tenker på at du har et trådløst nettverk. Det bare virker, dag ut og dag inn.

Innledning
Video
Teknisk info

Stabile og raske nettverk

Nordic Solutions tilbyr trådløse nettverk som kan matche cat5 100 Mbps både når det kommer til hastighet og stabilitet. Dette klarer vi ved hjelp av leverandører som er verdensledende på trådløse nettverk. Vi baserer oss også på grundige site-survey, hvor vi avdekker faktorer som signalstyrke, forstyrrelser og mulige døde soner.

Husk sikkerhet!

Du bør aldri bestille trådløst nettverk hos en leverandør som kun leverer selve funksjonaliteten. Overgang til trådløst nettverk vil nemlig medføre en betydelig reduksjon i sikkerheten. Snakk heller med oss, så får du pålitelige sikkerhetsløsninger i tillegg. Vi leverer alt fra hotspot-systemer for hoteller til high-end løsninger for komplekse bedriftsnettverk.
Ring oss dersom dere ønsker et trådløst nettverk som dere kan stole på.

Kontakt vår kunderådgiver på 56 33 61 71.
Det koster ingenting å sjekke det ut!

Partners Logo
Partners Logo
Partners Logo
Avtal møte

Velg dato som passer best for deg så tar vi kontakt og avtaler et konkret møte.
Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Velg dato
Melding
All fields are required
×
Mer Informasjon

Vi er her for å svare på dine spørsmål slik at du får kunnskaper til å ta gode valg vedrørende IKT. Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Melding
All fields are required
×