NS - CloudBox

NS – CloudBox

Vår tjeneste cloudbox gir bedrifter funksjonaliteten til dropbox uten at det går ut over sikkerheten til bedriften. Det gir brukerne frihet uten at en eksponerer virksomheten for unødvendig risiko.

Innledning
Video
Teknisk info

Hvorfor kan vi ikke bare bruke vanlige konsumer tjenester?

Vi har stor respekt for tjenester som Dropboxog Skydrive og de er en del av vår hverdag. Men produktene har noen mangler i forhold til hva som forventes i dagens bedriftsnettverk.

En vesentlig mangel er at filene ikke blir lagret i Europa og selskapene som formidler tjenestene har tilnærmet fritt innsyn i deres filer og mapper. Dette er ikke noe som alle bedriftsledere er like opptatt av men det bør taes med i vurderingen.

Det som gjør vår løsning unikt i forhold til konsumer tjenester er at bedriften gir tilgang til filer og dokumenter på samme måte som en gjør på en vanlig server. Det betyr at brukerne får gradert tilgang til informasjon. I praksis så betyr det at HR ansvarlig ikke har tilgang til styreprotokoller og lignende fra sin Ipad selv om vedkommende har tilgang til de delte filene. Brukerne har tilgang til samme filer og dokumenter som de har når de er på kontoret.

Løsningen er integrert med lokalt activedirectory. Det vil si at tilganger blir tildelt på basis av hvilke rettigheter den brukeren har. Det gir bedriften full kontroll på bedriftens data, det er kanskje ikke så viktig når en skal dele feriebilder med svigermor. Men når det gjelder sensitiv data blir det helt essensielt.

Kort video om Citrix Sharefile brukes i virksomheter (2:47)
56 33 61 71
Partners Logo
Partners Logo
Avtal møte

Velg dato som passer best for deg så tar vi kontakt og avtaler et konkret møte.
Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Velg dato
Melding
All fields are required
×
Mer Informasjon

Vi er her for å svare på dine spørsmål slik at du får kunnskaper til å ta gode valg vedrørende IKT. Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Melding
All fields are required
×