Kompetanse

Kompetanse

Vi har en sterk kompetanseprofil og våre medarbeidere
innehar anerkjente sertifiseringer som:

  • MCSE (Microsoft Certified System Engineer)
  • MCSA (Microsoft Certified System Administrator)
  • CCA (Citrix Certified Administrator)
  • CCNA (Cisco Certified Network Assosiate)
  • NETWORK +
  • A+
INLEDNG
HVORFOR OS

This is first tab content

En sterk kompetanseprofil er essensielt for at vi skal kunne tilby våre kunder en kostnadseffektiv implementering av IT-systemer, og kunne utnytte tilgjengelig teknologi best mulig. I en bransje som utvikler seg i et enormt tempo er kompetanseutvikling blitt meget viktig.

Vi i Nordic Solutions AS skal hvert år bruke betydelige ressurser på kompetansehevende tiltak, og stiller derfor store krav til våre ansatte med tanke på faglig oppdatering og erverving av ny kunnskap.

Vi er også medlem av et verdensomspennende nettverk av IT-eksperter. Dette er kanskje var største styrke. I praksis sa betyr det at vi ved komplekse problemstillinger er i stand til å tilkalle verdens fremste eksperter innenfor et fagfelt. Ved å ha et bredt kontaktnett så betyr det at vi aldri er rådløs og er i stand til å løse problemer på en meget effektiv måte. Dette betyr reduserte IT-kostnader for dere.

Avtal møte

Velg dato som passer best for deg så tar vi kontakt og avtaler et konkret møte.
Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Velg dato
Melding
All fields are required
×
Mer Informasjon

Vi er her for å svare på dine spørsmål slik at du får kunnskaper til å ta gode valg vedrørende IKT. Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Melding
All fields are required
×