IT- sikkerhet

IT- sikkerhet

IT-sikkerhet er nedprioritert hos små og mellomstore bedrifter. Årsaken til dette skyldes ofte liten investeringsvilje, men den vanligste årsaken er rett og slett dårlig implementerte løsninger.

Innledning

Investeringen er ofte allerede tatt

IT-sikkerhet er et vidt begrep. Det kan bety alt i fra å huske å ikke ha ditt etternavn som passord, til avanserte IDS (intrusion detection systems). For mange små og mellomstore bedrifter handler det ofte om å optimalisere/sikre eksisterende løsninger og innføre gode rutiner og holdninger hos de ansatte.

Beste praksis-løsninger

Nordic Solutions tilbyr et vidt spekter av løsninger som sikrer systemene og tetter igjen eventuelle sikkerhetshull. Vi benytter oss av beste praksis-løsninger og bistår gjerne med å utvikle gode retningslinjer for videre drift. Med god datasikkerhet skal det være mulig å utveksle informasjon og applikasjoner både internt og eksternt, uten frykt for snoking og andre fiendtlige handlinger.

Kontakt en av våre kunderådgivere på 56 33 61 71.

Det koster ingenting å sjekke det ut!

Eksempel på cyber kriminalitet som vi håndterer (1:18)
56 33 61 71
Partners Logo
Partners Logo
Partners Logo
Partners Logo
Avtal møte

Velg dato som passer best for deg så tar vi kontakt og avtaler et konkret møte.
Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Velg dato
Melding
All fields are required
×
Mer Informasjon

Vi er her for å svare på dine spørsmål slik at du får kunnskaper til å ta gode valg vedrørende IKT. Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Melding
All fields are required
×