IP-telefoni og UC

IP-telefoni og UC

IP-telefoni gir en snittbesparelse på 40% i rene telefonikostnader. Et imponerende tall, men effektivisering av intern og ekstern kommunikasjon er vel så gode grunner til å gå over til IP-telefoni og Unified Communications.

Innledning
Video
Teknisk info

En fleksibel og strategisk kommunikasjonsløsning

IP-telefoni og Unified Communications handler om å kommunisere på kryss av flere medier, via en felles nettbasert forbindelse. Dette gir en enorm frihet og fleksibilitet. Man kan for eksempel krysskoble mobil, chat, e-post, videotelefoni og tekstmeldinger, på en slik måte at du fritt kan velge hvordan meldinger skal aksesseres og besvares.

Det finnes svært mange tilbydere på dette markedet, men det er i følge Gartner group Microsoft LYNC som er ledene i verden på UC. Vi har selv kjørt MS LYNC i over 12 mnd og har implementert det ute hos våre kunder.

Kontakt oss i dag for en innføring i teknologien, og for mer informasjon om hvordan dere kan dra fordeler av IP-telefoni og Unified Communications.

Kontakt en av våre kunderådgivere på 56 33 61 71.

Det koster ingenting å sjekke det ut!

21 ting brukere <3 med Lync 2013

Lync 2013 engasjerer virksomheter over hele verden. Lync er best i klassen på samordnet kommunikasjon. (2:42)

Lync forandrer hvordan vi jobber

Med Lync kan du være tilkoblet der du befinner deg. Du tar arbeidsplassen med deg der du er. Dette er samordnet kommunikasjon. (1:23)

Lync samordnet kommunikasjon

Samordnet kommunikasjon er en global trend som forandrer hvordan vi jobber. Se hvordan det virker. (1:45)

Microsoft Lync er en enhetlig kommunikasjonsplattform for bedrifter. Med Lync kan mennesker enkelt ta kontakt med hverandre, fra PCer, nettbrett og mobile enheter. Lync har en enhetlig opplevelse med én klient for tilgjengelighet, direktemeldinger, talefunksjon, videofunksjon og nettmøter. Lync er også integrert med Office og SharePoint. Lync-brukere kan kontakte Skype-brukere og dermed kommunisere med flere hundre millioner mennesker over hele verden.

Arbeid hvor som helst
Med Lync kan brukere kommunisere sikkert og ta kontakt med kolleger og kunder fra praktisk talt hvilket som helst sted de velger å arbeide.

Lync på tvers av enheter
Brukere kan veksle mellom enheter etter behov. Lync gir en velkjent og konsekvent brukeropplevelse på tvers av PCer, telefoner og nettbrett.

Tilkoblede opplevelser
Lync kobler sammen millioner av mennesker hver dag. Muligheten for videokonferanser i HD-kvalitet gir mer levende Lync-møter.

Fleksibel utrulling
Med Lync kan du nå målet om etablering av samordnet kommunikasjon i henhold til prosjektplanen din.

Hva er nytt i Lync 2013 (2:45)
56 33 61 71
Partners Logo
Partners Logo
Partners Logo
Partners Logo
Partners Logo
Avtal møte

Velg dato som passer best for deg så tar vi kontakt og avtaler et konkret møte.
Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Velg dato
Melding
All fields are required
×
Mer Informasjon

Vi er her for å svare på dine spørsmål slik at du får kunnskaper til å ta gode valg vedrørende IKT. Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Melding
All fields are required
×