ASP Publisert skrivebord

ASP Publisert skrivebord

Deres programmer og filer levert på en sikker og kostnadseffektiv løsning levert gjennom vår serverpark. Dere betaler pr bruker og kan utvide løsningen ved behov. Minimale investeringer og oversiktlige kostnader gjør dette til en veldig populær løsning for små og mellomstore bedrifter.

Innledning

Skrivebord levert fra Nordic Solutions AS sin Cloud infrastruktur gir dere stor fleksibilitet. Løsningen er tilgjengelig over alt. Uansett om dere sitter hjemme med pcen på hjemmekontor eller på hytta med ipad og en varm kakao har dere samme tilgang og skrivebord som om dere var på kontoret. Bakgrunnsbildet på Windows fra sommerferien 2009 er der til og med. Alt er likt. Dere leier tilgang og betaler tilgang pr bruker.

Sikkerhet er et høyt prioritert område hos oss og vi kan skreddersy en løsning til dere basert på en risikoanalyse dersom det er ønskelig. Løsningen kan leveres på et lukket IP-VPN nett eller på et offentlig nett.

Vi leverer skrivebord basert på Windows plattformen, med Microsoft Office og andre programmer som virksomheten benytter seg av.

 

Forklaring på hva løsningen betyr i praksis (2:47)
56 33 61 71
Partners Logo
Partners Logo
Partners Logo
Partners Logo
Partners Logo
Avtal møte

Velg dato som passer best for deg så tar vi kontakt og avtaler et konkret møte.
Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Velg dato
Melding
All fields are required
×
Mer Informasjon

Vi er her for å svare på dine spørsmål slik at du får kunnskaper til å ta gode valg vedrørende IKT. Takk for din interesse.

Navn
E-post
Emne
Melding
All fields are required
×